Importanta plaselor de tantari


Plasele de tantari nu reprezinta un moft. Este foarte important si chiar prioritar sa montezi plase tantari, deoarece in ultimii ani vedem tot mai multe specii de insecte patrunzand in casele noastre. Ce te faci cu tantarii uriasi, cu viespile uriase (chiar sunt uriase, au aproximativ 5 cm) sau paianjenii de diferite soiuri care patrund in incapere cand este geamul deschis, chiar si pe oscilobatant.

Solutii complete PLASE TANTARI, TERMOPANE – PVC SI ALUMINIU

Exista multe firme producatoare de plase tantari, unele dintre ele au chiar si ateliere mobile, vin la tine acasa, iau masuratorile si iti confectioneaza plasa de insecte pe loc. Cei de la Depozitplaseinsecte.com au un astfel de atelier mobil in masina, vin la tine acasa, iau masuratori la geamuri si in scurt timp confectioneaza plasele pe loc, le monteaza si tu esti asigurat impotriva insectelor. Ei va pot ajuta si cu reglajul ferestrei, prin schimbarea deschiderii batante, clasice a ferestrelor din PVC sau Aluminiu in deschidere oscilobatanta (dubla – vertical si orizontal), revizii termopane sau reparatii termopane. Ca zone de lucru au Bucuresti (orice sector) si imprejurimi. Deplasarea si constatarea sunt ambele 100% gratuite, in cazul in care se efectueaza reparatia ferestrei tale si esti multumit.

Plasele de tantari prezinta numeroase avantaje

* * plasele de tantari au o fiabilitate maxima, fiind fabricate din fibra de sticla
* * plasele de tantari sunt transparente, lasand sa patrunda lumina in incapere si in acelasi timp protejandu-va de insectele nedorite.
* * plasele de tantari se pun si se dau jos foarte usor chiar si de catre dumneavoastra
* * plasele de tantari nu necesita nici un fel de modificari ale ramei si sunt extrem de rezistente la factoril climaterici (temperaturi foarte scazute sau ridicate, umezeala, seceta)
* * Rama din aluminiu creeaza stabilitate pentru toate plasele de tantari
* * plasele de tantari se intretin foarte usor si rapid lasand in acelasi timp aerul de afara sa patrunda in incinta, locuinta dumneavoastra fiind astfel aerisita tot timpul cu aer curat.
* * de obicei plasele de tantari sunt gri, datorita acestei culori depunerea prafului nu este foarte vizibila facand astfel si mai usoara intretinerea acestora.

Puteti de asemenea alege orice culoare pentru plasele de tantari pe care vi le oferim, preferata de multe persoane raman insa gri, maro, alb sau negru. * * plasele de tantari au ochiuri fine care sunt foarte rezistente la imbatranire si se rup foarte greu.

Comments